Om oss

Vi er en familie på fem som består av Anniken og Egil og våre barn Even, Sondre og Daniel. Vi møttes for første gang oktober 2009 og ble ett par ganske fort.
Hundene våre er familiemedlemmer og de blir godt behandlet og tatt vare på. Vi bor i Melhus kommune på Korsvegen. Hit flyttet vi i oktober 2017, og dette ble vårt første huskjøp sammen.

Vår første Dvergschnauzer kom i hus i 2008. Hun va en hvit dvergschnauzer ved navn Ally. Anniken kom i kontakt med Kennel Arca Halu i 2008 og etter å ha fått prøvd å ha Ally èn ukes tid var det ikke noe tvil om at dette var rasen vår .

Etter mye kontakt med Arild Halsen og Cathrine Ludvigsen siden 2008 så fikk Anniken også hjelp til å finn hund nr 2. Og vi la ikke bare litt arbeid i det. Det ble mye papirer både til mattilsynet og til en oppdretter vi fant i Spania. 4 sept 2010 satt Anniken på flyet ned til Malaga for å hente det nye familiemedlemmet. Turen gikk strålende og hun møtte en veldig hyggelig mann med sin familie på flyplassen som kom bærende på en liten sort og sølv valp!

Vi begynte for alvor med utstilling og det var noe vi likte veldig godt. Det var sosialt, spennende og veldig hyggelig! Vi ble kjent mer flere som hadde vår rase og vi lærte noe nytt hele tiden. Vi fikk gode resultater på utstillingene vi dro på og det gjorde bare at vi likte det enda mer. Anniken oppvokst med hund og utstilling og også Egil har hatt hund fra han var liten så dette var ikke helt nytt for oss.

i 2011 kjøpte vi ei hvit tispe sammen med Arild og Cathrine. Cathrine var å hentet Connie som skulle bo hos oss. Connie kommer fra Kennel Pepalfas og hun hadde vi stor tro på! Hun kunne smykke seg med tittelen Norsk UtstillingsChampion juli 2013 under NKK Trondheim

Sommeren 2016 ble vi Herr og Fru Volden fredagen samme helg som Trondheim Hundfestival.

I 2017 var året vi fikk vår første sorte dvergschnauzer. Vi hadde da lenge vurdert og satse mer mot sort dvergschnauzer istede for hvit og i 2017 ble det en sort skjønnhet på oss. Nova kom til oss og vi eier henne sammen med Knl Arca Halu i Trondheim.

Sammen med oss i dag har vi 7 hunder boende hjemme hos oss og 4 hund hos fôrvert.

April 2022 Fikk oppdrettet vårt vår første egenoppdrettet Utstillingschampion!
Og i juli fikk vi vår champion nr 2 også!

Vi i kennel Annisto ønsker å avle frem familiehunder som er sunne og friske med godt gemytt og rasetypisk eksteriør. Kennel navnet Annisto ble godkjent av FCI i 2012.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *